ѕєякαη
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ѕєякαη

кαηкαℓαя

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fıkralar !!

2 posters
YazarMesaj
theend

theend

Fıkralar !! Empty
MesajKonu: Fıkralar !!   Fıkralar !! I_icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 9:16 pm

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler.
Very Happy Very Happy

Bir doktor, hemsiresi ile bulusmalara baslar. Bu bulusmalardan kisa birsure sonra, hemsire gelir ve hamile oldugunu soyler. Fakat Doktor, bu olayikarisinin duymasini istemediginden, hemsireye bir miktar para verir ve italyaya gitmesini ve cocuk dogana kadar orada kalmasini ister. Hemsire, "Bebegin dogdugunu sana nasil haber verecegim? " diye sorar.Doktor da ;"Bana hemen bir kart gonder ve arkasina "spagetti " diyeyaz. Ben durumu anlarim. Baska bir aciklama yapmana gerek yok" der.Hemsire parayi alir ve ucaga binip italyaya gider.Alti ay kadar sonra,bir gun doktorun karisi evden arar ve doktora ;"Sevgilim, bugun postadan senin adina Italya 'dan postalanmis ilgincbir kart geldi. Fakat ne anlama geldigini anlayamadim..." der"Peki karicigim, ben aksama eve gelince sana gerekli aciklamayiyapacagim" der doktor ve telefonu kapatir.O aksam doktor eve geldiginde; karti alir okur ve kalp krizinden olduguyere duser. Acil yardim ve tibbi mudahelelerin sonunda doktor kendine gelirve biraz rahatladiktan sonra acildeki doktorlar adamin elinde hala sikisikiya tuttupu karti alir ve okurlar..."Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade !! Very Happy Very Happy

İki deli tımarhaneden kaçmaya karar vermişler. Biri ötekine: "Git bak bakalım dikenli teller yüksek mi alçak mı, eğer yüksekse altından kaçarız, alçaksa üstünden atlarız." Diğeri gitmiş, bir süre sonra geri gelmiş ve şöyle demiş: "Ne yazık ki kaçamayacağız arkadaşım çünkü hiç dikenli tel yok!" Very Happy Very Happy

Delinin biri hastanedeki havuza egilip su ictikten sonra, dogrulup agzındaki suyu yere tukurmus . Onu goren baska bir deli;-Ne oldu , demis, suyu niye tukurdun?Birinci deli:-Havuza iki seker atmıstım ,yine de tatsız.Ikinci deli:-Akıllım tabii tatsız olur.Niye karıstırmadın?

Razz Razz Razz Razz Very Happy Very Happy

nese şimdilik bu kadar yeter sizde bildiğiniz güzel fıkraları ekleyin:D
Serkan
Admin
Admin
Serkan

Fıkralar !! Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralar !!   Fıkralar !! I_icon_minitimePtsi Haz. 16, 2008 8:21 pm

Hemoroid
Doğulu vatandaş trende yolculuk yapıyormuş.kompartmana da istanbullu beyefendi kıyafetli biri girmiş oturmuş.yolculuk esnasında doğulu adam çıkarmış heybesinden acılı lahmacunu yemeğe başlamış.bu arada beyefendinin baktığını görünce canı çekmiştir diye teklif etmiş...
----buyur ağam sen de ye demiş. adam da
----sağol demiş benim hemoroidim var demiş.
doğulu vatandaş :
--- tamam demiş olsun daha sonra da senin hemoroidini yeriz Very Happy
http://kankalar.forumr.net
theend

theend

Fıkralar !! Empty
MesajKonu: Geri: Fıkralar !!   Fıkralar !! I_icon_minitimePtsi Haz. 16, 2008 11:05 pm

Ya arkadaşlar sizde bildiğiniz güzel fıkraları lütfen ekleyin Exclamation Exclamation Exclamation

Fıkralar !!
1 sayfadaki 1 sayfası